• Vi er åpen etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Aqua One 435 Fishing

  • 12 390 NOK

Tilgjengelig
Del

En enkelt turistkajakk. Universell, optimal for rennende vann og små elver, og fungerer også bra i innsjøer eller viker.

Den brukes ofte av nybegynnere på grunn av den høye komforten og sikkerheten den gir. Aqua One er veldig populær i Norge, der den brukes til fiske og jakt fra vann.

I skrogkonstruksjonen har en klassisk flat bunn som sikrer høy stabilitet og manøvrerbarhet blitt brukt. Den kommer godt inn og glir trygt av barrierer. Kajakken er preget av meget gode nautiske egenskaper samt lav flytemotstand. Den lette og motstandsdyktige strukturen gjør det lettere å komme gjennom elvepartier som er vanskelig tilgjengelige.

Kajakken har blitt utstyrt med en akter vanntett bagasjeluke, delt fra cockpit med skott, med en kapasitet på 105 l, og et lite rom med 2 l kapasitet. Eventuelt kan du bestille 2 stangholdere bak cockpiten. Beslag er plassert under spesielt profilerte hull i dekket. Kajakkens sete har en anatomisk form laget med en termoformingsmetode, i tillegg dekket med elastisk skum.


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADDLEÅRE + PADLEVEST + SPRUTTREKK

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIG I STØRRELSE S TIL XXL


MATERIALER
Standard: Diolen / poliamid
Club: Diolen / kevlar + vacum
Club +: Karbon / kevlar + vakum

DIMENSJONER
Lengde: 525 cm
Bredde: 68 cm
Ytre cockpit: 94 x 47 cm
Indre cockpit: 84 x 41 cm

VEKT
Standard: 19 kg
Club: 17,5 kg
Club +: 16 kg

FARGER
RAL-palett

BAGASJELUKER
Bak: 105 l.
Liten foran: 2 l.