• Vi er åpen etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Sea Dimension 530

  • 16 090 NOK

Tilgjengelig
Del

En klassisk ekspedisjonskajakk. Anbefalt for de som begynner sitt eventyr med kajakkturisme, for å holde dem stabile og trygge. To store bagasjeluker med en total lastekapasitet på over 120 l. vil gjøre det mulig å ta med bagasje på lange turer. I 2011 tilbakela Piotr Opacian 1200 km i en Sea Dimension-kajakk under en reise alene rundt Bottenviken.

Nesten en flat bunn av en veldig bred V-kjeglevinkel gir høy sidestabilitet og lav flytmotstand. SEA DIMENSION 530 er rask og responsiv. Den høye buen er utmerket for høye havbølger.

Aquarius Sea Dimension har to bagasjeluker (baug og akter), samt en ekstra vanntett dagsluke (3 l.) bak cockpiten. I baugen er det montert et annet vanntett rom for små ting (2 l.) og et profilert sted for kompass. Bakre bagasjeluker er delt i tillegg av det tredje skottet og har individuelle kummer. Beslag er plassert under spesielt profilerte hull i dekket.


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADDLEÅRE + PADLEVEST + SPRUTTREKK

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIG I STØRRELSE S TIL XXL


MATERIALER
Club: Diolen / kevlar + vakuum
Club +: Karbon / kevlar + vakuum
Karbon: Full karbon + vakuum

DIMENSJONER
Lengde: 530 cm
Bredde: 60 cm
Ytre cockpit: 87 x 48 cm
Indre cockpit: 79 x 40 cm

VEKT
Club: 26 kg;
Club +: 24 kg
Full karbon: 21 kg

FARGEORDNINGER
Klassisk, Pro +, Orca