• Vi er åpen etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Sea Emotion 480

  • 16 090 NOK

Tilgjengelig
Del

En kajakk for lette menn, kvinner eller for kortere turer med lett bagasje. Ekstraordinært dynamisk i styringen, utmerket for turbulente bølger og under plutselige svinger. Sammenlignet med klassiske havkajakker har den et kortere og smalere skrog. Det anbefales for kajakkpadlere med erfaring, for hvilke tradisjonelle havkajakker med en lengde på over 5 meter er for lange. Sea Emotion 480 er flott for mindre magasiner, store innsjøer og brede elver.

Kajakken er preget av utmerkede nautiske egenskaper som er oppnådd på grunn av bruken av en innovativ, nesten flat bunn med en veldig bred V-kjeglevinkel. Løsningen forbedrer stabiliteten selv i sterkeste vind. Samtidig opprettholder den hastighet og letthet ved håndtering.

Dekket er senket bak cockpiten, slik at kajakkpadleren kan ligge på ryggen og hvile. Komforten under veldig lange turer opprettholdes av et anatomisk sete formet med en termoformingsmetode.

Aquarius Sea Emotion har to bagasjeluker (baug og akter). I baugen er det montert et annet vanntett rom for små ting (2 l.) med et profilert sted for kompass. Bagasjeluker for hekk er uavhengige (delt i tillegg av det tredje skottet). Beslag er plassert under spesielt profilerte hull i dekket. Rigg kan endres til lysrør.


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADDLEÅRE + PADLEVEST + SPRUTTREKK

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIG I STØRRELSE S TIL XXL


MATERIALER
Club: Diolen / kevlar + vakum
Club +: Karbon / kevlar + vakum

DIMENSJONER
Lengde: 480 cm
Bredde: 56 cm
Ytre cockpit: - 87 x 48 cm
Indre cockpit: 79 × 40 cm

VEKT
Club: 19 kg
Club +: 18 kg

FARGER
RAL-palett

BAGASJELUKER
Foran: 45 l.
Bak: 45 l.