• Vi er åpen fra mandag til lørdag og etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Sea Emotion 505

  • 16 090 NOK

Tilgjengelig
Del

En kajakk for mennesker med erfaring. Den fungerer perfekt på turbulente bølger og under plutselige svinger. Kajakkens dynamiske karakteristikk er oppnådd ved å designe et kortere og smalere skrog sammenlignet med klassiske havkajakker.

Kajakken har utmerkede nautiske egenskaper. En innovativ, nesten flat bunn av en veldig bred V-konusvinkel har blitt brukt i skrogkonstruksjonen, noe som gir stabilitet selv i sterkeste vind. Samtidig opprettholder den hastighet og letthet ved håndtering.

Dekket er senket bak cockpit, slik at en kajakkpadler kan ligge på ryggen og hvile. Høy komfort under veldig lange turer opprettholdes av et anatomisk sete dannet med en termoformingsmetode.

Aquarius Sea Emotion har to bagasjeluker (foran og akter), samt en ekstra vanntett dagsluke (3 l.) bak cockpit. I baugen er det montert et annet vanntett rom for små ting (2 l.), samt et profilert sted for et kompass. Bagasjeluker for hekken er uavhengige (delt i tillegg av et tredje skott). Beslag er plassert under spesielt profilerte hull i dekket. Rigg kan endres til lysrør.


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADDLEÅRE + PADLEVEST + SPRUTTREKK

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIG I STØRRELSE S TIL XXL


MATERIALER
Club: Diolen / kevlar + vakum
Club +: Karbon / kevlar + vakum
Karbon: Full karbon + vakum

DIMENSJONER
Lengde: 505 cm
Bredde: 56 cm
Ytre cockpit: 87 x 48 cm
Indre cockpit: 79 x 40 cm

VEKT
Club: 25 kg;
Club +: 23 kg
Fullt karbon: 22 kg

FARGER
RAL-palett

FARGEORDNINGER
Klassisk, Pro +, Orca